Бизнес център Витоша

Бизнес център “Витоша” предлага перфектна среда за Вашия луксозен офис на престижен адрес:

 • 12 - етажният Бизнес център се издига в полите на Витоша на булевард “България” само на минути от административния център на столицата. В непосредствена близост се намира бензиностанция OMV и супермаркет от веригата BILLA;
 • Сградата съчетава постиженията на съвременната архитектура и строителни технологии с урбанистичния изглед на южна София и се вписва напълно в оживения търговски, бизнес и жилищен район Мотописта. Разгърната застроена площ - 8 060 кв.м.
 • Всички наемни помещения и услуги Ви предлагат отлична работна среда, удобство и приятна атмосфера.
 • Озелененият пояс в околосградното пространство, окачените фасади от тонирано стъкло и металните обшивки, трите скоростни панорамни асансьора привличат погледа към атрактивния и внушителен дизайн на сградата. 
 • Централният вход е на западната фасада откъм бул. “България”. На партерния етаж, покрит с полиран гранит, са обособени банков салон, рецепция, която осъществява пропускателния режим; технически помещения; санитарни възли, оборудвани за обслужване и на инвалиди.
 • Офис етажите – от 2-ри до 11-ти са с възможност за вътрешно разпределение, съобразно нуждите на клиентите. Подходът към офисите е от просторно фоайе пред трите панорамни асансьора и създава възможност за контрол на клиентопотока. Обособени са кабинети за главните мениджъри със самостоятелен санитарен възел. 
 • Бизнес центърът разполага с подземни гаражи, складове и помещения за техническа поддръжка. Сградата е централно климатизирана и вентилирана, със система за пожароизвестяване.
 • Бизнес център Витоша

  Етаж 8 – Офис площи: 436,27 кв.м и общи части 46,80 кв.м.

  Имотът е с чиста квадратура от 436,27 кв.м., разположен на 8-ми етаж, и притежава всички качества да бъде следващия дом на Вашия бизнес. В обекта има рецепционна част и отделни работни помещения, като офисните имат възможност за отваряне на „open space” работно пространство. Разпределението на офис площите е както следва:

  Офисът е в отлично състояние с приятна работна среда, окабеляване, отопление и охлаждане, система за пожароизвестяване, контролиран достъп до офис помещенията и други преимущества.

  Сградата е представителна, с модерен дизайн и много добро техническо изпълнение. Бизнес център „Витоша” разполага с денонощна охрана, подземни паркоместа и предлага на своите наематели отлични транспортни връзки и достъпност до централната градска част.

  Жилищно-административна сграда

  Етаж 1 – Офис площи: 250.29 кв.м, като 203.18 кв.м чиста площ и 47.11

  кв.м общи части

  Етаж 3 – Офис площи: 284.74 кв.м, като 220.9 кв.м чиста площ и 63.84 кв.м общи части

  Етаж 4 Офис площи: 284.74 кв.м, като 220.9 кв.м чиста площ и 63.84 кв.м общи части