Бизнес център Премиум

Бизнес център “Премиум” предлага перфектна среда за Вашия луксозен офис на престижен адрес:

 • 12 - етажният Бизнес център се издига в полите на Витоша на булевард “България” само на минути от административния център на столицата. В непосредствена близост се намира бензиностанция OMV и супермаркет от веригата BILLA;
 • Сградата съчетава постиженията на съвременната архитектура и строителни технологии с урбанистичния изглед на южна София и се вписва напълно в оживения търговски, бизнес и жилищен район Мотописта. Разгърната застроена площ - 8 060 кв.м.
 • Всички наемни помещения и услуги Ви предлагат отлична работна среда, удобство и приятна атмосфера.
 • Озелененият пояс в околосградното пространство, окачените фасади от тонирано стъкло и металните обшивки, трите скоростни панорамни асансьора привличат погледа към атрактивния и внушителен дизайн на сградата. 
 • Централният вход е на западната фасада откъм бул. “България”. На партерния етаж, покрит с полиран гранит, са обособени банков салон, рецепция, която осъществява пропускателния режим; технически помещения; санитарни възли, оборудвани за обслужване и на инвалиди.
 • Офис етажите – от 2-ри до 11-ти са с възможност за вътрешно разпределение, съобразно нуждите на клиентите. Подходът към офисите е от просторно фоайе пред трите панорамни асансьора и създава възможност за контрол на клиентопотока. Обособени са кабинети за главните мениджъри със самостоятелен санитарен възел. 
 • Бизнес центърът разполага с подземни гаражи, складове и помещения за техническа поддръжка. Сградата е централно климатизирана и вентилирана, със система за пожароизвестяване.
 • Свободни помещения: 

  -Имотът е разположен на целия 2-ри етаж от сградата и е със следното разпределението: 3 самостоятелни кабинета, отделно помещение тип open space, напълно оборудвана кухня, санитарен възел.

  Отдава се без обзавеждане с изключение на кухнята.

  Сградата е с контролиран достъп. Месечният наем е 1650 евро без ДДС. Площта е 261 кв.м. с включени общи части. В посочената цена са включени и месечните такси за поддръжка-охрана, почистване на общите части и др.

  Има възможност за свободно паркиране около сградата.

  -Имотът е разположен на партерен етаж от сградата във вътрешен, тих и спокоен двор, готов за нанасяне, подходящ е за адвокатска, счетоводна кантора и др.

  Разпределение: едно просторно, отворено и просторно помещение, място за кухненски бокс или малък склад, санитарно помещение. Месечният наем е 264 евро без ДДС. Площта е 52.75 кв.м. с включени общи части.

  -Имотът е разположен на партерен етаж от десететажна сграда с контролиран достъп, с витрина към улица. Офисът се състои от две просторни помещения, разделени със стъклена преграда. За отдих на служителите има слънчев вътрешен двор, както и възможност за свободно паркиране около сградата. Месечният наем е 830 евро без ДДС. Площта е 125 кв.м. с включени общи части.